Business pakket

 

 

Zaken doen en golf gaan heel goed samen. Vaak worden op de golfbaan de nodige zakendeals gesloten. Daarom biedt Golfschool Westwoud uw bedrijf een aantal Business mogelijkheden aan. 

 

Speciaal in 2019 hebben wij voor alle businessleden en hun relaties een speciale aanbieding.

 

4 Baanlessen (90 min) voor de prijs van 3!
€ 300,-

Samen met u pro gaat u de baan in. Op uw eigen verzoek wordt er gewerkt daar waar u behoefte aan hebt. U kunt ervoor kiezen alleen te komen of juist met een relatie. Of misschien vindt u het leuk om eens uw medewerkers te laten zien hoe het in de baan is. (Max 4 personen)

 

3 Privelessen ( 45 min)  
€ 125,-

U koopt in een keer drie lessen die u op uw eigen tijd kunt inzetten voor een les voor uzelf een relatie of misschien wel een medewerker.

* Deze Aanbieding is geldig t/m 1 november 2019 daarna gelden de regulieren tarieven. ( alleen voor de businessleden van golfbaan westwoud.

 


Bedrijfsdagen organiseren

Wilt u een leuke bedrijfsdag voor uw personeel of klanten organiseren, leg het in onze vertrouwde handen.Wij zullen voor u alles met betrekking tot wedstrijdbegeleiding, horeca, Golfclinics, masterclasses en prijzen verzorgen. Dit uiteraard in gezamenlijk overleg en in samenwerking met de golfbaan en de horecafaciliteiten van golfbaan Westwoud.


Private Business golf voor uw personeel

Wij vinden het leuk om uw personeel uitgebreid kennis te laten maken met golf. In een korte tijd laten we ze met alle facetten van het spel kennis maken, geven we theorie- en baanlessen en nemen we het theorie- examen af.

Tijdens deze lessen mag uw personeel gebruikmaken van alle oefenfaciliteiten die de baan te bieden heeft.


Teambuilding behoort ook tot onze mogelijkheden.