Winterlessen

Winterlessen Golfschool Westwoud

De inschrijving voor het winterseizoen is van start gegaan. Wij starten dit jaar weer met de wekelijkse lessen op 1 november. Uiteraard delen wij de groepen weer in op basis van niveau en leeftijd.
Deelnemen als groep? Dat kan uiteraard ook!


Doet u weer mee?
15 weken golfles voor €249,- euro. Daarin gaan wij weer alle slagen behandelen om u op een hoger niveau te krijgen. En… minstens zo belangrijk; weer net zoveel plezier met elkaar beleven!  De winterlessen worden gegeven van maandag t/m zondag van 09.00-17.00 uur in groepjes van maximaal 6 personen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een aanmeldingsformulier waarop u uw voorkeurs dagen en dagdelen kunt kiezen. Wij proberen zoveel mogelijk aan ieders wensen te voldoen. De indeling en tijden volgen uiterlijk in de derde week van oktober. Hoe eerder wij de aanmelding hebben, hoe beter wij rekening kunnen houden met uw voorkeursdagen en de tijden.

 

Ook dit jaar zijn er weer winterlessen voor twee personen.
15 lessen voor 349,- per persoon. U krijgt de hele winter les op uw eigen vaste tijdstip samen met uw partner, familielid of golfmaatje.

 

Via onze winterlessen@golfschoolwestwoud.nl kunt u zich aanmelden.
Of Klik op deze link HIER om u aan te melden.


Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons een inschrijf formulier.
Als deze door ons ontvangen is via bovenstaand mailadres of via uw golfpro of de golfshop,heeft u zich definitief ingeschreven en gaan wij u indelen.

 

Bent u beginner en heeft u een huurset nodig? Dit kan voor het gehele winterseizoen. U kunt een set huren voor €100,- voor de gehele periode. Deze set kunt u ev na afloop ook aanschaffen.

We horen het graag, voor vragen mail ons gerust!

 

--

Met vriendelijke groet,

 

Team Golfschool Westwoud

 

 

E: winterlessen@golfschoolwestwoud.nl

 

 

T: 0625554865