Winterlessen voor beginners

Winterlessen voor beginners

 

Al vele jaren zijn de winterlessen een vast onderdeel van ons programma.
Er zijn veel beginnende golfers die juist in deze tijd willen starten met het leren van golf om vervolgens in het nieuwe golfseizoen te kunnen spelen op de baan.

 

Wat houden de winterlessen voor beginners in

Gedurende de maanden november tot en met maart worden de lessen elke week op een vast tijdstip gegeven. Met uitzonderingen rond de kerst en oud en nieuw en nog een aantal weken dat afhankelijk is van de professional. In totaal zijn er 15 lesmomenten waarop de beginners aan de slag gaan met alle slagen regels en etiquette die behoren bij het golf spel. Op een rustige manier krijgt u alles aangeboden dat u nodig heeft voor het behalen van uw handicap 54. Tussen de wekelijkse lessen kunt u altijd gratis oefenen op alle faciliteiten op de baan en zodra de baanpermissie binnen is mag u zelfs al de baan op met iemand met handicap 36 of lager. U hoeft geen lid te zijn of te worden om aan deze lessen deel te nemen.

 

Wat zijn de extra kosten:

Het enige wat we wel moeten vragen ( Als u dat wilt) is om u te registreren bij het NGF. Hiermee wordt uw baanpermissie, theorie-examen en handicap geregistreerd bij het NGF zodat u altijd zelf uw handicap kunt bijhouden. De kosten hiervoor zijn jaarlijks 55,- euro. Hiervoor krijgt u naast de registratie 10% korting op de green fee op onze baan, een app waarmee u starttijden kunt downloaden en uw scores op de baan kunt invullen. Daarnaast mag u altijd gebruik maken van de oefenfaciliteiten.

 

Materiaal:

Tijdens de lessen mag u altijd van ons materiaal lenen wat u na de les weer inleverd. Wilt u liever een hele set lenen dat kan ook. Dit is een gloednieuwe set met tas die u kunt huren voor € 100,- voor de gehele periode. Deze set kunt u als u dat wilt na afloop ook aanschaffen tegen de restwaarde.
TIP: Mocht u zelf iets hebben of kunnen overnemen, neem dat dan eerst mee naar uw eerste les voordat u het aanschaft want we willen graag dat u met de juiste spullen start. Het plezier van uw golfstart kan daardoor sterk worden beïnvloed worden  als u met de verkeerde clubs begint.

 

De Winterlessen worden zowel in groepen als privé gegeven.
U kunt zelf aangeven of u in een groep van 5/6 personen wilt lessen, in een groep van 3/4 personen of liever privé met z’n tweeën.
De beginnersgroepen vinden voornamelijk op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag plaats.

Geef drie voorkeursmomenten door waarop u wilt lessen

* Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door Golfschool Westwoud.